Why do I have to suffer?

Varför måste jag gå igenom vart ända litet samtal jag har haft med någon människa, cirka 150 gånger vaaarje natt? Förstår det hur många tankar det blir? Otroligt många. Som ni kanske förstår är det inte världens lättaste att sova när man har tusentals konvensationer, frågor, minnen etc som virvlar runt innuti huvudet. Jag önskar att jag kunde få en normal dygnsrytm utan dessa otroligt jobbiga tankarna.

Please god, help me? It's not easy being me right now. I just wish someone could come and drag out all the bad feelings I've got in my gut and the dumb questions I've got spinning around in my silly little head. I feel like a dumb freak. Like a freak in a freakshow. Is that possible? How hard can it be living as a 20-something yearold? I just wish someone could save me from this pain I'm constantly feeling. I don't wanna be heartbroken anymore.

Svenne vs. Blatte

Det här får man egentligen inte prata om, men jag skiter i normerna. Jag står för vad jag tycker och tänker och tänker inte böja mig för någon! Jag tycker att det är helt absurt, fullkommligt idiotiskt att alla utlänningar, så kallade 'blattar' kan få gå runt och kalla oss svenskar för 'svennar' utan att någon gör någonting. Det är omvänd rasism och är lika illa som om någon säger jävla blatte till dig. Omvänd rasism existerar, tänk på det! Ni säger att vi är rasister, men snälla söta rara. De värsta rasisterna, det  är NI!
Det är så jävla fel att ni ska få gå runt och kalla oss för svennar, medan det är helt oacceptabelt om vi säger ordet blatte. FEL! Vi betalar allt för er med våran skyhöga skatt. Och vad får vi tillbaka? En smäll på käften, kriminalitet och inte ens ett endaste litet 'tack'. Skärpning!

RSS 2.0