Skyll på mitt DNA!

Förstår ni inte hur jävla dålig jag mår över er? Varför var ni tvungna att föra in ett barn till denna värld när ni hatar varandra?! Fattar ni inte hur jävla mycket ni bryter ner mig med era ord om varandra? Pappa som alltid pratar skit om mamma och berättar för mig hur jävla dålig hon är och vilka hemska sidor hon har och att han hatar henne.. samtidigt som han sekunden efter säger att jag är preciiiiis som min mamma. Betyder inte det då att han hatar mig med? För han kan fan aldrig säga ett ända positivt ord om mig. Aldrig! Det är alltid hur dålig jag är, vad jag gör och vad jag säger som är så hemskt. Hur han skulle gjort det så heeemskt mycket bättre. Ja, visst. Du skulle kanske gjort det bättre än vad jag skulle gjort, men snälla.. Gör jag bättre ifrån mig, eller försöker mer än vanligt. PÅPEKA DET DÅ OCH SÄG NÅGONTING POSITIVT NÅGON JÄVLA GÅNG! Jag sa upp bekantskapen med dig för att du inte bryr dig om mig över huvudtaget. Du tänker bara på dig själv och din nya familj. Jag finns inte över huvudtaget. Jag vet hur man söker jobb och jag ligger i som in i helvete så kan du sluta tjata om hur jävla dålig jag måste vara bara för att jag inte har fått jobb på en månad?! Bara för att du fick jobb direkt när du hade slutat skolan så betyder det inte att det är så nu! Idag finns det knappt några jobb. Jag känner fan inte en ända som har fått jobb direkt efter studenten. Bara sommarjobb och vick. Så sluta tryck ner mig och berätta för mig hu jävla dålig jag är. Jag mår redan dåligt som det är. Ärligt talat tror jag att du är glad att jag är ute ur ditt liv. Nu slipper du ju skämmas för att du har en sån hemsk dotter som jag. Grattis! Du lyckades få mig må så dåligt att jag många gånger funderat över om jag ska ta mitt eget liv. Grattis!
Mamma säger också, men vid enstaka tillfällen, hur dålig pappa är. Skillnaden mellan dom två är att pappa säger hur jävla dålig mamma är etc. medan mamma säger sådans saker om pappa som alla redan vet. Att han aldrig kan säga förlåt, att han inte klarar av att ha fel, att han är felfri, tror att han är perfekt etc. Ett stort egoistiskt svin med andra ord som inte tänker på någon annan än sig själv i slutänden. Han är bara trevlig för sin egen vinning. så är det. Att han sedan har bankat i farmor och farfar att mamma är dum i huvudet är bara fel! Nu tror farmor att det är mamma som pratar skit om pappa och att det är därför vi inte har kontakt, när det i själva verket är tvärt om!

Jag är så jävla trött på att ni smuttskastar varandra. NI SMUTTSKASTAR MIN JÄVLA DNA, ALLTSÅ MIG! Jag är lite av mamma, lite av pappa så när ni smuttskastar varandra så smuttskastar ni även mig. KAN NI VARA SÅ SNÄLLA ATT SLUTA FÖR JAG ORKAR SNART INTE MER!

Poison is running thru my veins

När jag var yngre grät jag för nästintill allt, nu mera känns det mer som att jag har blivit iskall. Jag kan inte gråta. Har tårarna tagit slut? Jag har glömt hur man gör. Vad som än händer och hur jag än försöker, så kan jag inte släppa ut mina tårar. Egentligen hade jag behövt att gråta ut i någons famn i en vecka, men hur ska det gå till? Jag vill att stenen jag har till hjärta ska falla och att jag kan bygga upp ett nytt av kärlek, då jag vågar visa känslor.

RSS 2.0