Medium

På sista tiden har jag mått riktigt, riktigt dåligt på grund av att det finns idiotiska och känslokalla människor där ute. Vet inte hur jag ska tackla dethär. Har hot efter mig. Till imorgon, sen smäller det. Och jag har inte ens gjort någonting.
Vad som händer vet jag inte men vet att det inte kommer vara någonting att se fram emot. Jag fasar för den dagen.

Trotts allt har jag iallafall lite kul att se fram emot. Jag hoppas bara att all negativitet inte tar över hela skiten. Då vet jag inte hur länge till som jag orkar. Har funderar på vad som är bäst nu flera nätter i rad. Går det snabbt med tabletter tro? Så jag slipper leva i skiten.

Allt för att människor är fruktansvärt elaka. Är det någonting tar man det ansikte mot ansikte. Inte inför hela världen. Det är mellan två personer, och endast dessa två.

Power nap?

Är så fruktansvärt trött. Borde nog sova någon timma, men är rädd för att jag inte kommer kunna sova ikväll isåfall. Min kropp fungerar som så att jag måste vara så trött att jag "stängs av". Jag kan inte lägga mig ner, släcka lampan och försöka somna. Tänk dig att du springer, springer, springer och springer till benen inte längre orkar bära dig och du stupar. Så är det för mig varje natt då jag vill fånga lite sömn.

Up n' Down..

Jag har faktiskt mått riktigt bra den sista tiden. Om det beror på att jag har rensat ut dåliga energier i form av människor eller att jag bara inte tänkt negativa tankar, vet jag inte. Men bra har jag mått. Tills igår. Direkt när du kommer in i mitt liv så går saker åt helvete. Turn everything around, just do it. It's what you do best after all.. Jag har faktiskt inte gjort någonting och ändå, även om du som är kärnan till allt ont så är du världens ögontjänare och får alla att tro att du är en liten ängel. Riktigt så är det inte.. Men, upp med hakan och bit ihop. Det som svider mest i andras ögon är framgång!

RSS 2.0